• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Tear Aid

Een scheur in je tentdoek, een gat in je jas of een lek luchtbed. Lees meer

Tear Aid

Met Tear Aid kan je bijna alles repareren

Een scheur in je tentdoek, een gat in je jas of een lek luchtbed. Zolang je Tear Aid bij je hebt kan je het maken. Het mooie aan Tear Aid is dat het hier niet gaat om een noodreparatie. Als je het op de juiste manier gebruikt zal het defect niet verder kapotgaan. Het enige waar je op moet letten is dat je het juiste type Tear Aid hebt voor jouw reparatie. Type A is voor alle materialen behalve pvc en vinyl terwijl type B juist alleen voor pvc en vinyl is. Ga je plakken dan knip je de Tear Aid rond af zodat het beter blijft zitten.

Lees meer
Lijst
Foto's

Omdat Tear Aid zo goed werkt kan je ook echt grote scheuren plakken. De tape in de verpakking is 7,6 x 30 cm, dus de scheur met een afmeting tot iets kleiner dan dit formaat kan hiermee geplakt worden. Wanneer je bijvoorbeeld een scheurtje in je dak van de voortent hebt dan is het verstandig om deze aan beide kanten te plakken. Het materiaal rekt mee en is dus uitermate geschikt voor tenten, voortenten en luifels. Ook self inflating slaapmatten kan je plakken met Tear Aid. Gebruik dan wel type A zodat deze goed blijft plakken.

Zeker bij de "goedkope” luchtbedden komt het nogal vaak voor dat deze lek zijn. Neem er even de tijd voor en ga opzoek naar de lekkage. Zolang deze niet op een lasnaad zit kan je deze repareren met Tear Aid. Neem hier wel type B voor, deze is speciaal voor pvc. De kans is groot dat je luchtbed hiervan gemaakt is. Omdat Tear Aid zo goed werkt is het ook mogelijk om bijvoorbeeld je opblaasbare kajak mee te repareren. Tear Aid is waterdicht. Eigenlijk zou iedereen Tear Aid standaard mee moeten nemen op vakantie.