• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Tenderflame

Tenderflame is een merk dat het net even wat anders doet dan de rest. Lees meer

Tenderflame

Eindelijk een echt veilige tafelhaard

Tenderflame is een merk dat het net even wat anders doet dan de rest. Zij maken namelijk een tafelhaard die brandt op een brandstof die niet brandt. Waarschijnlijk lees je deze laatste zin met een blik alsof je water zien branden. Dit is nu precies wat Tenderflame zo anders maakt. Normale tafelhaarden die op (bio) ethanol branden, zijn een stuk gevaarlijker. Je moet bij overige merken extra goed opletten tijdens het bijvullen en aansteken van de branders. Tenderflame neemt deze zorg weg als je netjes gebruik maakt hun eigen TenderFuel. Dankzij Tenderflame kan je tegenwoordig veilig een mooie tafelhaard op tafel zetten.

Lees meer
Lijst
Foto's

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dan ook Tenderflame een echt Scandinavisch design heeft. Deze stijl is op dit moment een grote trend in Nederland en ver daarbuiten. Toch weet je bij Tenderflame dat je een echt Scandinavische tafelhaard hebt. Het merk komt namelijk een Noorwegen en het mooie design is daar zo’n beetje uitgevonden. Dit alles wil natuurlijk niet zeggen dat de tafelhaarden niet tijdloos zijn. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en passen overal en altijd bij elk interieur. Zowel binnen als buiten in de tuin of op de camping.

Het vlammetje dat de Tenderflame tafelhaarden brandt rustig en kalm. Geen gesputter van de brandstof en al helemaal geen rook en walm; dat is wat de lonten van Tenderflame zo uniek maakt. Je zal de verbranding iets ruiken, maar niet zo overdadig als een standaard (bio) ethanol brander. De lonten van Tenderflame zijn gemaakt van RVS en wanneer deze helemaal warm zijn, geven ze een gezellige vlam. De lonten zorgen er in combinatie met de Tenderfuel voor dat de tafelhaarden echt veilig zijn. Bij (bio) ethanol branders moet je namelijk altijd wachten tot deze zijn afgekoeld voordat je ze kan bijvullen. Bij Tenderflame hoeft dit niet. Hoewel je niet hoeft te wachten, is dat natuurlijk wel het verstandigst. Misschien heeft iemand toch gebruik gemaakt van een andere lont.