• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Thule

Al meer dan 75 jaar ontwikkelt het Zweedse merk Thule producten die je avonturen een stuk gemakkelijker maken. Lees meer

Thule

Thule is een echt Zweeds merk

Al meer dan 75 jaar ontwikkelt het Zweedse merk Thule producten die je avonturen een stuk gemakkelijker maken. Hierbij ligt de focus op stijlvolle en milieuvriendelijke producten van hoge kwaliteit die veilig en gemakkelijk in gebruik zijn. Waar het ooit begon met de skidrager heeft Thule nu een groot assortiment aan fietsendragers, dakdragers, daktenten en cassette luifels voor de caravan, camper of bus. Producten van Thule worden uitvoerig en tot het uiterste getest waardoor je ervan verzekert bent dat jij ze dag in dag uit kunt gebruiken. Thule staat voor kwaliteit, veiligheid, design en gebruiksgemak.

Lees meer
Lijst
Foto's

Voor wie veel op pad is met de caravan, camper of bus heeft Thule de oplossing. De Omnistor is een casetteluifel die permanent aan je vakantievoertuig wordt bevestigd. De cassette luifel wordt ook wel zakluifel of etuiluifel genoemd. Hiermee creëer je op eenvoudige wijze een schaduwplek, maar tijdens een kleine regenbui houdt hij je ook prima droog. Voor een passende cassette luifel heb je de maten van het rechte gedeelte op het dak nodig. Ook zijn er zijwanden en/of een voorwand verkrijgbaar waardoor de Omnistor van Thule zeer veelzijdig is. Natuurlijk kan je bij Kampeerwereld Hendriks terecht voor een Thule Omnistor.

Naast de Omnistor en de daarbij behorende zijwanden en voorwand heeft Thule ook de accessoires die nodig zijn wanneer je zwaar weer verwacht. Hiervoor hebben zij stormbanden die speciaal voor de Omnistor ontwikkeld zijn. Wanneer je de Omnistor cassette luifel een extra steuntje in de rug wilt geven en voor een betere afwatering wilt zorgen is er de Thule Rafter. Deze rafter wordt in het midden- onder het doek- afgespannen waardoor de luifel beter bestand is tegen regen en wind. Ook bij het gebruik van een zijwand biedt de rafter van Thule uitkomst.