• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Binnen het assortiment messen van Kampeerwereld vind je diverse soorten messen voor verschillend gebruik. Lees meer

Messen

Een handig mes komt altijd van pas

Binnen het assortiment messen van Kampeerwereld vind je diverse soorten messen voor verschillend gebruik. Bijvoorbeeld de simpelste schilmesjes of compacte chef messen voor op de camping. Van het merk Victorinox hebben we bijvoorbeeld een ruime keuze groente- en schilmesjes voor op de camping. Maar zo hebben we ook van het merk Rubytec een aantal mooie ceramische messen in verschillende maten voor het snijden van groente en vlees. Dit soort messen komen op de camping altijd erg goed van pas, zo kan je namelijk de lekkerste maaltijden maken net zoals je gewend bent dit thuis te doen.

Lees meer

Naast de schil- en groentemesjes en de verschillende chef messen hebben we ook een ander leuk mes in onze collectie. Namelijk de Light my Fire Fireknife. Een mes met een Fire Steel zodat je ook nog een fikkie kan stoken door deze over de rug van het mes te strijken. Heel erg handig tijdens verschillende outdoor activiteiten. Natuurlijk zijn onze messen van goede kwaliteit en er wordt ook vaak gekeken naar licht gewicht materialen omdat veel reizigers daar ook op letten. Desondanks is het belangrijk ook deze messen schoon en scherp te houden voor een beter gebruik.

Voor alle soorten messen geldt ook dat je deze moet onderhouden. Van het goed schoon en droog maken tot het op tijd slijpen. De meeste messen kan je scherp houden door deze aan te zetten. Hiermee braam je het snijvlak af en kan je weer de rijpe tomaat snijden. Mocht dit niet meer werken dan is het tijd om je mes te laten slijpen. Met een wet steen kan je dit zelf doen maar de betere messenslijper in de buurt doet dit ook voor je. Veel hoeft dit niet te kosten, meestal hebben ze scherpe prijzen.