• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

De slaapzakken van Vango zijn ideaal voor mensen die een goede en betaalbare slaapzak zoeken. Lees meer

Vango slaapzakken

Goede en betaalbare Vango slaapzak

De slaapzakken van Vango zijn ideaal voor mensen die een goede en betaalbare slaapzak zoeken. Hierdoor zijn de Vango slaapzakken ook erg geschikt voor bijvoorbeeld schoolreisjes of een scoutingkamp. De slaapzakken zijn er in diverse varianten. Zo zijn er dunne voor in de zomer, maar ook dikkere die wat lagere temperaturen kunnen hebben. Over het ontwerp van de Vango slaapzak is goed nagedacht. De slaapzakken zijn bijvoorbeeld voorzien van anti-vastloop ritsen en er zijn meerdere maatregelen genomen om koude plekken te vermijden. Op deze manier wordt comfortabel slapen mogelijk en kan jij het beste uit je avontuur halen.

Lees meer
Lijst
Foto's
Keuzehulp slaapzak V2

Over het algemeen zijn de slaapzakken van Vango zogeheten mummy slaapzakken. Dit betekent dat de slaapzakken een vorm hebben die is aangepast op de lichaamsbouw. Het voeteneind is hierdoor wat smaller en de slaapzakken zijn voorzien van een lekker zachte capuchon. Dit ligt in het begin misschien even vreemd, maar wordt al snel comfortabel. Het voordeel van mummy slaapzakken is dat deze de lichaamswarmte beter vasthouden en een stuk compacter kunnen worden opgeborgen. Hierdoor heb je het minder snel koud en weet je zeker dat deze in je tas past. Zo zorgt Vango dat je goed uitgerust van je vakantie, schoolreisje of scoutingkamp kan genieten.

Om comfortabel de nacht door te brengen is het nodig om de juiste slaapzak te kiezen. Zo isoleert de een veel beter dan de ander. De temperatuur waarin de slaapzak het meest comfortabel ligt wordt aangegeven als de comforttemperatuur, dit wordt bij de meeste Vango slaapzakken vermeld. Daarnaast wordt er bij veel slaapzakken aangegeven voor welk seizoen en welke doeleinden de slaapzak geschikt is. Ook is het belangrijk om warm je Vango slaapzak in te stappen. De slaapzak isoleert namelijk alleen en geeft zelf geen warmte af. Stap je er koud in, dan kan het lang duren voor de slaapzak comfortabel warm wordt.