• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Tegenwoordig is er altijd en overal wel een goede internetverbinding op je mobiel en anders wel een snelle Wi-Fi. Lees meer

Xtorm

Met Xtorm ben je overal opgeladen

Tegenwoordig is er altijd en overal wel een goede internetverbinding op je mobiel en anders wel een snelle Wi-Fi. Maar omdat je telefoon stroom verbruikt is het fijn als je dit ook gewoon bij de hand kan hebben. De powerbanks van Xtorm maken dit mogelijk. Zo ben je altijd en overal online om je stories op Insta te delen en de Facebook post van je vrienden te liken. Ondanks dat je op de camping altijd wel toegang hebt tot het stroomnetwerk is het fijn dat als je een dagtrip maakt of een lange wandeling je stroom bij je hebt. Zeker als je je smartphone ook als navigatie gebruikt kan de accu snel leeg raken.

Lees meer

Powerbanks moet je wel opladen, anders heeft het alsnog geen zin om deze aan je telefoon te hangen. Tegenwoordig zijn er losse compacte zonnepanelen te koop die je kan gebruiken om powerbanks op te laden zonder dat je toegang nodig hebt tot het stroom netwerk. Ideaal wanneer je “off the grid” bent. Er zijn zelfs powerbanks van Xtorm die een eigen zonnepaneeltje ingebouwd hebben. Leg deze powerbank in de zon en deze laadt vanzelf op. Hang vervolgens je telefoon aan de powerbank en je bent snel weer opgeladen om verder te gaan. Extra handig is dat je deze laatste powerbank ook tijdens een wandeling aan je backpack kunt hangen om op te laden.