Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Vanuit de oorsprong van Black Diamond richten zij zich ook op de wintersport.

Lees meer

Black Diamond handschoenen

Handschoenen van ontwerp tot productie 100% Black Diamond

Vanuit de oorsprong van Black Diamond richten zij zich ook op de wintersport. Hierbij mogen handschoenen uiteraard niet ontbreken. Door eigen ontwerpen en productie zijn de handschoenen 100% eigen. Er worden geen modellen door anderen gemaakt om hier vervolgens een BD logo op te stikken. Net als de rest van het assortiment worden ook de handschoen uitvoerig getest. Hiermee voorkomen ze dat er een net niet handschoen op de markt komt. Of je nu opzoek bent naar een verfijnde onderhandschoen, een warme alleskunner of een technische klimhandschoen bij Black Diamond kan je altijd slagen.

Lees meer
Lijst
Foto's

Met al deze verschillende modellen is er voor elke persoon en activiteit een geschikte handschoen te vinden. Het allerbelangrijkste van de juiste handschoen vinden is dat je moet weten dat een handschoen je handen en vingers niet warm maken, maar warm houden. Zodra je met koude handen in een handschoen gaat zal het veel langer duren voordat je handen warm zijn.

Black Diamond maakt goed gebruik van Gore-Tex

Om ervoor te zorgen dat je handen minder snel afkoelen gebruikt Black Diamond verschillende slimme technieken. Zo word er voor de technische handschoenen Gore-Tex gebruikt en stevig leer. Voor de wat eenvoudigere modellen word er een DWR behandeling toegepast. Hiermee word de handschoen goed waterafstotend. Zeker in de Nederlandse winters is een waterafstotende handschoen geen overbodige luxe en qua temperatuur is een goed isolerende handschoen onmisbaar op bijvoorbeeld de fiets. Ondanks dat Black Diamond een echt buitensport merk is zijn de handschoenen voor iedereen geschikt, en dan bedoelen we ook iedereen.