• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je vermoeid raakt ga je zeker met een rugzak wat meer voorovergebogen lopen. Lees meer

Black Diamond wandelstokken

Trekkingstokken van Black Diamond zijn niet alleen voor in de zomer

Wanneer je vermoeid raakt ga je zeker met een rugzak wat meer voorovergebogen lopen. Met de trekkingstokken van Black Diamond kan je dit redelijk opvangen en wordt een wandeling minder vermoeiend. Ook wanneer je op onbegaanbare paden loopt met een rugzak kan je met wandelstokken beter je evenwicht bewaren. Zo is iedere stap zekerder en veiliger. De trekkingstokken die Black Diamond in het assortiment heeft kan je gebruiken voor het wandelen, maar ook voor toerskiën of sneeuwschoenwandelen. De trekkingstokken bestaan uit aluminium buizen waarvan de wanden dikker zijn dan andere merken. Hierdoor kunnen de trekkingstokken meer verduren en kan je deze dus ook gebruiken voor in de sneeuw.

Lees meer

Mensen die wandelstokken of trekkingstokken gebruiken doen dit om makkelijker te wandelen en te manoeuvreren. Dit kan gewoon op zeeniveau zijn, maar ook in de bergen. Iedere wandelaar kent wel een moment dat hij of zij graag gebruik zou willen maken van wandelstokken. Dit is niet iets om je voor te schamen, maar hier wordt elke wandeling makkelijker en veiliger van. Je blijft beter rechtop lopen en de balans is zekerder. Een ander voordeel van de trekkingstokken van Black Diamond is dat deze allemaal relatief klein op te bergen zijn. Zo passen deze met gemak buiten de rugzak en sommige modellen passen erin en zelfs in een koffer voor op vliegvakantie.  

Niet iedere wandelaar is hetzelfde en dit geldt ook voor de trekkingstokken van Black Diamond. Een verschillende manier van wandelen, terrein en comfort eisen bepalen jouw keuze van een wandelstok. Gelukkig hebben we zowel online als in de winkel een grootse keus uit wandelstokken van Black Diamond zodat je precies die stok kan proberen en aanschaffen die jouw wandeling aan kan vullen. Zelfs in de winter wanneer het koud is kan je prima met de stokken een wandeling maken. Dankzij het personeel bij Kampeerwereld ben je op de hoogte van het beste advies. Dit komt door de ervaring van zowel binnen als buiten de winkel.