• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

De Primus branders worden met veel zorg en passie ontworpen en ontwikkeld. Lees meer

Primus Branders

Primus branders zijn tot in de puntjes getest

De Primus branders worden met veel zorg en passie ontworpen en ontwikkeld. Het is duidelijk te zien dat het Primus team net zoveel van outdoor avonturen houdt als zijn klanten. Want de branders zijn tot in de puntjes getest en gaan pas de deur uit wanneer de branders perfect zijn! Ook de speerpunten lichtgewicht, milieuvriendelijk en gemakkelijk in gebruik worden niet vergeten bij de ontwikkeling van de branders van Primus. De branders worden gemaakt van een lichtgewicht materiaal en zo gemaakt dat deze efficiënt branden. Ook het pakvolume is vaak klein zodat je een Primus gasbrander altijd wel mee kan nemen in je rugzak.

Lees meer
Lijst
Foto's

Zo vind je bij kampeerwereld.nl de Primus Essential Trail. Een krachtige brander die dankzij een goed verstelbare vlam zuiniger brand dan ooit tevoren. Je verbruikt minder gas en dat is en goed voor je budget en het milieu. Om de hoge kwaliteit nog meer te onderstrepen wordt iedere brander die de fabriek verlaat ook nog eens met de hand getest bij Primus. Zo willen ze toekomstige gebruikers verzekeren dat de branders werken. Gasbranders hebben vrijwel geen onderhoud nodig en voor de benzine branders zijn er uitstekende onderhoudspakketjes verkrijgbaar. Zo blijft je brander je altijd voorzien van een warme maaltijd.

Wanneer je op reis bent kan het voorkomen dat je niet altijd zuivere benzine voorhanden hebt. Geen probleem, maar houd er dan wel rekening mee dat je Primus brander dan net even wat meer onderhoud nodig heeft. Van het doorprikken van de brandstof vernevelaar tot het invetten van het brandstofpomp leertje. Doe je dit goed dan geeft de brander een mooie blauwe vlam. Heb je weer zuivere benzine tot je beschikking? Dan kan je het beste je brander even goed “schoon” branden. Ook bij thuiskomst even goed branden met schone benzine voordat je de brander weer opbergt voor je volgende reis.