• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Primus biedt een zeer volledig assortiment aan voor de kampeerder, backpacker en andere (lichtgewicht) reizigers met branders, pannen en gasblikjes. Lees meer

Primus servies

Primus servies: om je uitrusting compleet te maken

Primus biedt een zeer volledig assortiment aan voor de kampeerder, backpacker en andere (lichtgewicht) reizigers met branders, pannen en gasblikjes. Daarmee is een kookuitrusting nog niet helemaal compleet en besloot Primus daarom ook servies aan te gaan bieden. Hieronder vallen alle accessoires die je maar nodig kan hebben om je favoriete maaltijden te koken, te serveren en te eten tijdens jouw outdoor avontuur. In het Primus servies assortiment vind je onder andere messen, bestek, schalen, borden, mokken en nog veel meer. Natuurlijk zijn hierbij de Primus waarden in acht genomen: hoge kwaliteit, milieuvriendelijk, lichtgewicht en met een groot gebruiksgemak.

Lees meer

In het assortiment Primus servies vind je alles wat je als lichtgewicht reiziger nodig hebt. Het servies is zo ontworpen dat het niet alleen lichtgewicht maar ook compact is. Primus gebruikt onder andere RVS en het lichtgewicht Tristan plastic; makkelijk te reinigen en het neemt of geeft geen smaken af. Over elk detail is nagedacht: zo hebben de RVS borden een hogere rand waardoor een bordje soep eten geen probleem is, weegt de lichtste bestek set slechts 24 gram en is de dubbelwandige RVS mok perfect voor warme en koude dranken. Servies van Primus is perfect om je lichtgewicht kookuitrusting compleet te maken!   

Kwaliteit staat bij Primus hoog in het vaandel. Door materialen van hoogwaardige kwaliteit te gebruiken gaat het Primus servies lang mee. Dit betekent dat je niet snel een nieuw exemplaar hoeft aan te schaffen. De producten van RVS zijn zelfs bijna onverwoestbaar! Uiteraard is dit ook beter voor het milieu. Ook steunt Primus bijvoorbeeld een project in Uganda waarbij huishoudens geholpen worden om groener te koken. Dit zorgt onder andere voor een vermindering van CO2 uitstoot van 1,5 ton, gaat ontbossing tegen en er kunnen meer meisjes naar school omdat ze minder tijd hoeven te besteden aan het verzamelen van brandhout.