Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Jouw actieve natuur (Outdoor Magazine 2020)

Beste kampeerders en avonturiers,

Outdoormagazine Jouw Actieve Natuur, nieuw en inspirerend vinden wij! Bedoeld om iedereen die er
graag op uit trekt enthousiast te maken en tips te geven over hun avontuur. En daarom zijn wij super trots met deze Kampeerwereld Hendriks editie van Jouw Actieve Natuur. Inspireren doen wij namelijk dagelijks in onze winkel en ook in onze webshop vind je voldoende tips en tricks om van jouw  avontuur een succes te maken.

Wij, van Kampeerwereld Hendriks, zijn altijd wel in voor een avontuur in de buitenlucht, hoe groot of klein het ook is. Of het nu een weekend paalkamperen is, een zondagse wandeling door het bos of een meerdaagse hike door de Alpen, wat ons presenteert

betreft is iedere activiteit buiten een avontuur. Zo ook bikepackers Martijn en Mariëlle, die bij ons in de winkel kwamen voor een mooie uitrusting voor hun avontuur; fietsen naar China. Het hele verhaal lees je verderop in dit magazine.

Dit soort verhalen inspireert ons en zorgt ervoor dat wij iedere dag met veel plezier klaarstaan voor al die nieuwe avonturiers die onze winkel in Ermelo komen bezoeken. Dus ben je na het lezen van dit magazine enthousiast geworden dan heten wij je van harte welkom bij Kampeerwereld Hendriks!

Sportieve groet,
Team Kampeerwereld Hendriks