• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Caravan opstapje met leuning

Het caravanopstapje kan soms voor ongemakken en onstabiele situaties zorgen. Als je dan ook nog wat slechter ter been bent is het caravanstapje eigenlijk iets dat je liever zou vermijden. Maar daar hebben wij van Kampeerwereld Hendriks nu een oplossing voor gevonden. Wij hebben namelijk sinds kort een caravan opstapje met beugel in het assortiment. Deze kan bevestigd worden aan het caravanopstapje!

Je wilt natuurlijk niet dat de kampeervakantie onderbroken moet worden voor een bezoekje aan de huisarts of het ziekenhuis. Uitglijden of vallen van een caravantrapje gebeurd voor je er erg in hebt. De leuning Brooklyn kan bevestigd worden aan caravan opstap Darwin. Zo maak je er gemakkelijk een stevige en veilige opstap van. 

De leuning kan links of rechts bevestigd worden en is ideaal voor mensen die slecht ter been zijn en zich liever vasthouden tijdens het in- en uitstappen van de caravan. Omdat de Darwin inklapbaar is en de leuning Brooklyn ook weer makkelijk uit elkaar gehaald kan worden, berg je het caravantrapje met leuning na de vakantie gemakkelijk weer op!

Caravan opstapje met leuning
Kamperen Opstap Camping
Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.