• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je het over een knap staaltje Zwitsers vakmanschap hebt dan doet Sigg zijn naam eer aan. Lees meer

SIGG

Met Sigg haal je een stukje kunst in huis

Wanneer je het over een knap staaltje Zwitsers vakmanschap hebt dan doet Sigg zijn naam eer aan. Deze drinkflesspecialist legde meer dan 100 jaar geleden zijn basis in het Zwitserse Frauenfeld. Innovatie van producten en technieken staan bij Sigg voorop en dit uit zich dan ook in de slogan van het bedrijf; Dorst voor morgen. Dit merk stelt hoge kwaliteitseisen aan zijn producten en laat deze dan ook regelmatig in onafhankelijke laboratoriums testen. De aluminium flessen van Sigg zijn duurzaam, lekvrij, naadloos en hebben een uniek design. Zelfs zo uniek dat Sigg flessen terug te vinden zijn in het Museum of Modern Art in New York!

Lees meer
Lijst
Foto's

Kies je voor een fles van Sigg dan ben je ervan verzekert dat je een 100% lekvrije en BPA-vrije fles hebt. Naast dat deze drinkflessen lekvrij zijn kunnen ze echt wel een stootje hebben. De naadloze drinkfles is namelijk uit één stuk aluminium gemaakt en de binnenkant heeft een speciale coating. Door deze coating kan je naast water ook zure fruitdranken en isotone sportdranken meenemen. Dankzij het naadloze design en de speciale coating hebben deukjes en valpartijen geen invloed op de prestaties van de Sigg fles. Ideaal dus om mee te nemen op al je avonturen. En is de fles toch aan vervanging toe, dan is hij ook nog eens 100% recyclebaar!

De onverwoestbare flessen van Sigg zijn perfect zijn om mee te nemen, of je nu naar je werk, school of op trektocht gaat. Voor iedereen is er wel een geschikt model (of kleur) fles. Zo zijn er flessen met een extra wijde hals, lichtgewicht flessen, sportbidons, thermosflessen en niet te vergeten drinkflessen voor de kids. Naast aluminium wordt er ook gebruik gemaakt van RVS en Tritan, dit is extreem licht in gewicht, onbreekbaar en reuk- en smaakloos. Veel van De Sigg flessen hebben vaak een dop met een groot oog zodat je de fles makkelijk aan je tas kunt hangen.